Even voorstellen...

Ilonka Kuipers

Mijn naam is Ilonka Kuipers en ik ben expert in traumabehandeling rondom kinderwens, zwangerschap en bevalling. Dat ben ik niet zomaar geworden, want na een lang fertiliteitstraject, een zeer nare bevalling van mijn prematuur geboren tweeling raakte ik in de put. Via de huisarts kwam ik terecht bij verschillende hulpverleners. De vele gesprekken die ik daar voerde, brachten mij helaas niet het gewenste resultaat. Het was fijn dat iemand naar mijn verhaal luisterde, maar ik bleef last houden van vervelende beelden, angsten en herinneringen. Ik bleek dus echt een trauma te hebben die ik moest zien te verwerken om te kunnen doorgaan met mijn leven. Daarom ben ik verder gaan zoeken en kwam ik terecht bij iemand die EMDR behandelingen toepaste. Gelukkig hebben een aantal van deze behandelingen mij geholpen om mijn leven weer op de rit te krijgen.


Marieke Stutvoet

Ik ben Marieke Stutvoet en ik begeleid onder andere stellen die met een vruchtbaarheidstraject bezig zijn. Dit doe ik door het toepassen van voetreflextherapie en orthomoleculaire therapie als aanvullende behandeling op vruchtbaarheidsbehandelingen zoals ivf, iui en icsi.

Helaas heb ik zelf ondervonden dat het doorstaan van een fertiliteitsbehandeling geen makkelijk proces is en wil daarom andere stellen hierbij zo goed mogelijk ondersteunen. Door het toepassen van voetreflextherapie en orthomoleculaire therapie, kunnen lichaam en geest beter in balans komen. Daardoor kun je je weer veel prettiger en zelfverzekerder voelen. Aanvullend hierop geef ik voedingssuppletie- en leefstijladviezen, omdat voeding en leefstijl een belangrijke factor zijn bij het in balans brengen van de hormoonhuishouding en het verbeteren van de vruchtbaarheid. 

Ik draag graag mijn steentje bij aan jouw en/of jullie grootste wens!